REDIRECTIONARE 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

 
 Acum, la început de primăvară, redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Tiroida România și susține proiectele noastre dedicate pacienților cu boli endocrine și autoimun endocrine. Este cea mai simplă și accesibilă modalitate prin care te poți implica: nu presupune costuri din partea ta, ci doar 3 minute pentru a completa online sau fizic formularul 230.
Ne putem ocupa noi de depunerea formularelor la sediile ANAF din țară. Tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu noi și să găsim cea mai bună variantă pentru tine.
 
Detalii importante despre formularul 230:
 • Termenul de depunere este 25 mai al anului curent. Dacă vrei să depunem noi formularul în numele tău, te rugăm să te asiguri că formularul ajunge la noi în timp, până la 1 mai, pentru a avea suficient timp să-l depunem.
 • ANAF acceptă completarea digitală a formularului prin mijloace electronice de transmitere la distanță (este valabil și formularul scanat).
 • Poți alege să redirecționezi doi ani la rând impozitul pe venit, prin bifarea unei căsuțe pe formular, astfel încât anul viitor nu va mai fi nevoie să completezi formularul.
Formularul 230 se completează și se depune de către persoanele fizice care realizează venituri din România:
 • venituri din salarii și asimilate salariilor;
 • venituri din pensii (doar pensiile peste 2000 RON net se impozitează);
 • venituri din activități independente/activități agricole, impuse pe bază de normă de venit; – venituri din activități independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă, pentru care impozitul se reține la sursă;
 • venituri din drepturi de proprietate intelectuală, altele decât cele pentru care venitul net se determină în sistem real;
 • venituri din cedarea folosinței bunurilor, pentru care venitul net se determină pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit.
COMPLETAREA FORMULARULUI ESTE POSIBILA IN DOUA VARIANTE
 1.  Completare fizică – prin descărcarea și completarea declarației 230, după care o poți depune la ANAF-ul din localitatea de domiciliu.  Depunere la ANAF o putem face noi în numele tău, dar trebuie să ne trimiți formularul fizic (detalii la tiroidaromania@gmail.com)
 2. Completare digitală – prin completarea și semnarea formularului online. Semnarea declarației se face direct pe ecranul touchscreen sau cu ajutorul mouse-ului. După ce completezi datele tale, formularul generat se va trimite automat către noi, iar noi îl vom depune la ANAF. Formularul va putea  fi completat online aici
Dă de veste familiei, prietenilor sau colegilor tăi despre aceasta posibilitate, orice mic ajutor contează foarte mult!
Pentru preluarea formularelor, sau pentru orice alte detalii, îți stăm cu drag la dispoziție 

Contactati-ne

Multumim !

 • w-facebook
 • Twitter Social Icon
 • w-googleplus