Verificați-va Tiroida - Tot ce va trebuie este un Termometru!


Acum cincizeci de ani, dr Broda Barnes a descoperit că temperatura corpului este un indicator cu privire la activitățile corpului. El a subliniat în special temperatura corpului imediat după trezire. În cartea sa, el a explicat și despre Tiroida, precum și o varietate de probleme și boli care pot apărea în cazul în care glanda tiroida nu funcționează corect. Doctor Barnes a creat un test pentru acasă pe care îl puteți face și dvs. Este ușor și rapid și veți afla dacă Glanda Tiroida funcționează corect. Înainte de a merge la culcare, luați un termometru și se agitați-l bine. Temperatura trebuie să fie de 35 °. Dimineața când va ridicați din pat, puneți imediat termometrul sub axila. Țineți termometrul timp de zece minute. Când s-a afișat temperatura, notați-o. Acest rezultat este cunoscut sub numele de "temperatura bazala de dimineața". Temperatura normală a corpului este între 36,5 și 36,8. Rețineți că, in cazul bolilor infecțioase și femeile la menstruație, temperatura poate varia. Face- ți testul numai atunci când sunteți sănătoși și fără probleme menstruale (în cazul femeilor).

Rezultatele testelor : Glanda dvs. funcționează în mod normal în cazul în care temperatura este cuprinsă între 36,5 și 36,8. În cazul în care veți găsi temperatura sub 36,5, atunci înseamna ca Glanda Tiroida funcționează la un nivel redus/ lent, posibil Hipotiroidism. Țineți minte că depresia, lipsa de energie, oboseala, infecțiile, durerile de cap cronice, lipsa de memorie și de concentrare, pierderea parului sunt toate simptome ale Hipotiroidie. Dacă temperatura este mai mare decât 36,8 activitatea tiroidei este accelerata , posibil Hipertiroidism sau aveți o infecție în organism. Se recomandă ca testul să fie efectuat trei zile la rând, dacă vrei rezultate precise. În cazul în care veți găsi temperatura peste sau sub limitele normale, trebuie sa va consultați medicul. O buna funcționare a ficatului, o viață fără stres, Seleniu, vitamina A, cortizol, magneziu și vitamina B sunt foarte importante pentru buna funcționare a glandei tiroide.

Autor Articol: Ivan Andreevski : www.healthyfoodteam.com/check-your-thyroid

traducere Lia J.

Tags:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2012 by  TIROIDA ROMANIA - Proudly created with Wix.com 

Toate informațiile din acest site aparțin Tiroida Romania. Toate drepturile rezervate.

Articolele NU pot fi preluate decât dacă se respecta condiția de a preciza sursa, cu link conform Legii Dreptului de Autor.

Toate articolele din site sunt cu titlu informativ și nu trebuie tratate precum substitut al sfaturilor medicului de specialitate sau al orcarei alte forme de intervenție medicala profesionala. © 2012