9 Greșeli pe care le fac Pacienții (sau medicii lor.. pentru ei!)


De-a lungul anilor, o mulțime de greșeli au fost făcute, dar am învățat din ele ?, sau din tratament, ori a condițiilor conexe.

Și aceste greșeli s-au terminat fie cu probleme continue, sau prin probleme care, în cele din urmă, au fost mai grave...cu trecerea timpului. Mai jos sunt cele mai comune greseli pe care le fac pacienți, sau medici lor, atunci când se face trecerea la NTH ... sau atunci când trebuie îmbunătățita starea hipotiroidiei. Toate sunt bazate pe experiențele noastre.

Te regăsești mai jos ? Împarte acest lucru cu medicul dvs.

1. Gândindu-va că vă simțiți atât de bine pe Synthroid (Eutirox) sau alte medicamente cu T4, nu există niciun motiv pentru a trece pe Hormon natural tiroidian (NTH). Mare greșeală !!!

Deoarece prin experiențele înregistrate în ultimele câteva decenii la pacienții cu Tiroida , am descoperit că mult mai multe simptome ale unui tratament defectuos se regăsește la pacienți care rămân doar pe T4. Nu e o imagine destul de plăcuta, dar prea mulți cred că dacă stau pe unul din cei cinci hormoni tiroidieni gândesc ca da rezultate.

2. Doză prea Mică si Lipsa Rezultatelor ...Te regăsești in una dintre cele de mai jos ?

a) Ai stat pe o doză minima mai mult de două săptămâni ;

b) Un medic obsedat de analiza TSH. Testul de laborator TSH te ține numi bolnav.

c) Ca urmare a unui tip de grafic de conversie greșit de medicul tău din Synthroid (Eutirox) - in - Armour sau NaturThroid.

d) Teama de a creste doza !

3. GÂNDINDU-VA CA "NTH" NU FUNCȚIONEAZĂ si că vă simțiți mai rău! În realitate, NTH ne "dezvăluie" două anumite probleme cu care va confruntați : insuficiență suprarenală sau Fier redus (atât de frecvente la pacienții care au rămas nediagnosticați ani de zile sau au fost prost tratați numai cu medicamente cu T4). Sau se confruntă cu anxietate, tremor, frecvență cardiacă crescută, sau alte probleme.

4. Doza dubla dimineața. Unii pacienți fac acest lucru in fiecare dimineața si spun ca fac bine...dar din păcate rezultate optime o au pacienți care își dozeza hormonul Natural pe toata durata zilei ...atunci cand au mare nevoie de T3..dimineața dar si seara.

5. GREȘIT luarea medicamentelor in acelasi timp cu Calciu, Fierul si Estrogenul..am invatat pe propria piele ca acest lucru nu este indicat...NTH nu are efect. Aceste suplimente se iau la 2 ore distanta de NTH.

6. Luarea de hormon natural inaintea Testului de Laborator!!

Pacienti au invatat sa ia cu o zi inainte medicatia NTH si a doua zi dimineata sa faca testul de sange, altfel medicul vazand rezultatele ...incearca sa va ofere piste gresite.

7. Stationarea pe o doza ..prea mult timp.

Solutia de inceput a NTH este 1 grain - doza optima pentru acomodarea organismului cu T3.

Dar stand prea mult pe o doza de la 2 saptamani la 5/7 saptamani exista o suprimare normala intre hipotalamus, glanda pituitara si glanda tiroida.

8. Pacienti cu Hashimoto nu ar trebui sa consume NTH..din contra NTH alaturi de dieta fara gluten si suplimente precum Seleniu 200-400mg ofera rezultate bune...

La inceput, valorile anticorpilor au crescut..dar mentinandu-se doza si respectand dieta acestia au scazut... in cazurile dificile au fost nevoie de doze mici de Naltrexone.

9. Crezând că ar trebui să încerci orice.. grupuri de pacienti sunt influențati greșit de către un pacient..sau de ceilalti ... dar nu ști cu adevărat povestea completă despre acea persoană! De exemplu, un pacient poate spune că a încercat, NTH si acest lucru l-a facut sa se simta bine sau a incercat o alt fel de combinație. Dar ceea poate nu știți dar trebuie nivelul lor de fier și / sau de cortizol pentru a avea rezultate pe NTH. Atat timp cat nivelul de Fier si Cortizol este in grafic , NTH da rezultate.

Deci, pacienții au descoperit ca relatia medic-pacient da rezultate cel mai bine in Echipa, cu respect pe ambele direcții. Medicii nu sunt "zei". Ei pot sa faca greșeli . Contează munca în echipă. Găsiți un doctor bun !!

sursa STTM , traducere Lia J.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2012 by  TIROIDA ROMANIA - Proudly created with Wix.com 

Toate informațiile din acest site aparțin Tiroida Romania. Toate drepturile rezervate.

Articolele NU pot fi preluate decât dacă se respecta condiția de a preciza sursa, cu link conform Legii Dreptului de Autor.

Toate articolele din site sunt cu titlu informativ și nu trebuie tratate precum substitut al sfaturilor medicului de specialitate sau al orcarei alte forme de intervenție medicala profesionala. © 2012