5 Remedii Naturiste pentru problemele cu glanda Tiroida

1. Ridichea are o multitudine de beneficii pentru sănătate sunt importante în tratamentul diferitelor boli și tulburări. Este bogata în vitamina C, este o sursa mare de antioxidant și zinc, care este un stimulator excelent. Detoxifica organismul și normalizează funcția glandei tiroidiene . Ridichea conține, de asemenea raphanin, care este un produs care ajută la menținerea normală nivelurilor de hormoni tiroidieni. Bea un pahar de suc de ridiche in fiecare zi. 2. Roinița (Balsamul de lamaie) - aparține familiei mentei si a fost utilizat de mii de ani pentru tratarea unei game largi de boli și tulburări. Ea are efecte calmante și relaxante și induce un sentiment de bine. Acesta corectează funcția sistemului imunitar și funcția tiroidiană glandei. Se fierbe o cana de apa si puneti o lingurita de frunze de roinița (balsam de lamaie) uscate în ea timp de zece minute. Strecurati infuzia, adauga o lingurita de miere si bea. Bea trei cani de ceai pe zi. 3. Ceaiul de ghimbir - Ghimbirul conține antioxidant compus cunoscut ca gingerolul . Acesta elimină radicalii liberi daunatori din organism și îmbunătățește sistemul imunitar. Ghimbirul este, de asemenea, bogat in magneziu, care este esențial pentru controlul problemelor cu glanda tiroida, relaxeaza musculatura și menține glanda tiroida sanatoasa. Pune la fiert o cana de apa. Adauga la aceasta o lingurita de ghimbir proaspat ras și se fierbe timp de trei minute . Strecurati ceaiul, adauga o lingurita de sirop de agave si se bea în timp ce acesta este fierbinte. Bea trei cani pe zi. 4. Kelp - sunt alge marine, care sunt foarte hrănitoare si gustoase .Are valori medicinale uriașe și oameni care consumă în mod regulat se mentin foarte sănătosi și puternici. Kelp este bogat in vitamine si minerale si are concentrații mari de iod, ceea ce o face foarte valoroasa in tratarea problemelor cu glanda tiroida. Mananca o lingura de alge cu alimente de zi cu zi. Se gasesc sub forma de prafuri sau suplimente. 5. Semintele de floarea soarelui sunt deosebit de bune pentru tratarea problemelor cu glanda tiroida , deoarece acestea au cantitati mari de vitamina B complex. Aceste vitamine sunt esentiale pentru funcționarea normala a glandei tiroide .Previn deteriorarea celulelor prin inducerea de oxigenare și furnizare a energiei pentru glandei tiroide. Mananca trei lingurite de seminte de floarea soarelui pe zi.

traducere Lia J. din naturalhomeremedies

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2012 by  TIROIDA ROMANIA - Proudly created with Wix.com 

Toate informațiile din acest site aparțin Tiroida Romania. Toate drepturile rezervate.

Articolele NU pot fi preluate decât dacă se respecta condiția de a preciza sursa, cu link conform Legii Dreptului de Autor.

Toate articolele din site sunt cu titlu informativ și nu trebuie tratate precum substitut al sfaturilor medicului de specialitate sau al orcarei alte forme de intervenție medicala profesionala. © 2012