8 Motive ale problemelor tiroidiene ce cresc din vremea Bunicilor


Aveau bunici nostri probleme tiroidiene, cum ar fi hipotiroidismul ? Deci, de ce nu aveau bunicii tăi multe probleme de tiroida [specific hipotiroidism] ca în prezent? Este într-adevăr destul de evident ...

1. Ei mancau "carne", bogata in minerale, oasele si organele contineau un aport echilibrat de amini-acizi care sustin functia hepatica adecvata si detoxifierea.

Corpul (în special ficatul) are nevoie de un echilibru de aminoacizi, care este atins atunci când se mânca "carne". Dacă ficatul dumneavoastră este subnutrit prin faptul că nu se mananca suficient de multe proteine ​​(a se citi": carne, muschi), aceasta poate avea un efect negativ asupra conversiei hormonului tiroidian.

2. Ei nu tineau diete si faceau sport in exces .

Când aveți un deficit de energie cronic (mai puține calorii vin decât ies), în timp corpul tauI NCEPE sa se gandeasca la produsele alimentare. Pentru a face o analogie, cred că corpul tau e ca o casă. Dacă nu sunteți suficient de bun de a face BANI pentru a plăti facturile, ce faci? Când reduceți căldura în casa pentru a compensa, stingeti lumina atunci când nu sunteți în cameră .

Corpul tau operează într-un mod similar. Atunci când nu există suficiente calorii care vin în corpul tau el economisește energia prin reducerea temperaturii corpului (incetinirea metabolismului), oprind sucurile digestive, reducând pulsul și încetineste funcția tiroidiena

(care duce mai puțină energie și T3). Aceasta este un răspuns de supraviețuire de către organism, pentru a vă ajuta să meargă mai mult fara alimente organismul alege supraviețuirea pe termen scurt asupra sănătății pe termen lung. Acest lucru este adesea indusă prin supra-exercitarea și dieta.

3. Au mancat alimente protiroidiene, grasimile saturate (unt de casa)si au evitat in mod natural polinesaturatele nocive (cum ar fi uleiurile, margarina etc) care suprima functia tiroidiana ,astazi.

Totul, de la salata, cookie-uri, bomboane și produsele alimentare prelucrate sunt încărcate cu grasimi polinesaturate (PUFA) in aceste zile. Este complet inevitabil dacă nu gătiti acasă de la zero de cele mai multe ori; ceva ce bunici făceau mult mai mult .

Conform Dr. Ray Turba, PhD, "uleiurile nesaturate blocheaza secreția de hormon tiroidian, în sistemul circulator, iar răspunsul țesuturilor la hormon."

In plus, Dr. Turba adauga, "Studiile au descoperit ca grasimile polinesaturate inhibă enzimele proteolitice implicate în digestia alimentelor, în îndepărtarea cheagurilor, în formarea hormonului tiroidian și multe alte procese fiziologice esențiale."

În cazul în care nu este un motiv suficient si dovada cu dieta cu grasimi sanatoase, cum ar fi uleiul de nucă de cocos, unt și grăsimi tradiționale pentru o sanatate mai buna a tiroidei, eu nu sunt sigur care este!

4. Nu au consumat in exces NUCI, QUINOA, SOIA ȘI VARZA.

Când ai mâncat cina la casa bunicilor ", ai constatat masa cu nuci, quinoa, soia și varza ? Eu nu cred acest lucru. Greu de digerat aceste alimente de multe ori, atât prost digerate și irita intestinul; ducând la o creștere de endotoxină (lipopolizaharidă sau LPS) care suprima funcției tiroidiene.

"Digestia slabă impiedica organismul sa elimine cu succes estrogenul inutil și nivelurile toxice de acest puternic hormon .......... Excesul de estrogen se leaga de proteinele ​​de transport, astfel încât hormoni tiroidieni nu pot ajunge la celulele unde trebuie sa isi faca treaba, provocând simptome hipotiroidiene. "-Dr. Kharrazian

Consuma alimentele ușor de digerat alimente pentru a sprijini funcției tiroidiene.

5. Ei nu au indus Hipotiroidismul prin stresul corporatist sau din diete ( in special prin reducerea continutului caloric si diete sarace in carbohidrati).

Ambele diete prin continut scazut de carbohidrati conținut scăzut de calorii sunt încă in top în lumea dietelor, datorită capacității lor de a elimina destul de rapid, pierderea in greutate pe termen scurt . Din păcate, ele, pot încetini metabolismul, cu impact direct ACTIV asupra hormonilor tiroidieni, nivelurile T3, ceea ce poate duce la hipotiroidism auto-indus .Potrivit The Journal of Clinical Endocrinology și Metabolism , hidrati de carbon dietetic sunt un factor important de reglementare în producția T3.

Dr. Ray Turba, PhD, este de acord: "Ficatul asigura aproximativ 70% din hormonul tiroidian activ, prin conversia tiroxinei (T4) la T3, dar poate oferi acest hormon ACTIV doar atunci când are glucoza adecvata ."

Bogate în substanțe nutritive sursele de zahăr (a se citi: glucidele) ar trebui să fie un pilon in dieta ta ..

6. Ei nu au fost expusi la Fluor din apa potabila

Florura a fost utilizata pe scară largă în alimentarea cu apă prin 1960, când apa a ajuns la aproximativ 50 de milioane de americani pentru a ajuta la prevenirea cariilor dentare. Studilei recente arată însă ca apa cu fluorurat poate dubla riscul de hipotiroidism! Acest risc este o pierdere mare de timp pentru a investi într-un sistem bun de filtrare a apei .

7. Ei nu isi administrau medicamente pentru a rezolva probleme de bun simt .

Imaginați-vă pentru o clipă ești Jane Doe. Vă simțiți obosit și nu aveti nici un pic de energie. Mergeti la medicul dvs. și descopera că ai o functie tiroidiana scăzuta, iar el te pune pe Cytomel (T3) sau o combinație de T4 și T3. Te simți mai bine inițial, deoarece T3 este in corpului dvs. energetic, astfel obțineti mai multă energie. Cu aceasta crestere a energiei, începeti să lucrati afară, faceti mai multe în jurul casei și toate aceste lucruri pe care nu le-ati putut să le faceti în prealabil. Te simți mult mai bine la început, dar apoi începeți să vă simțiți mai rău, pentru că nu s-au schimbat obiceiurile, dieta și stilul de viață și nu ați obtinut producția de energie, cu un regim alimentar dens nutritiv. Apoi luati decizia de a reveni la medicul dumneavoastră și el va mareste doza ...

Care este problema aici? Dacă luați medicamente de tiroida, fără a aborda cauza principala din spatele ei, care este cel mai adesea un deficit de energie, de nutrienți și probleme celulare În cazul în care corpul tau nu are magazine nutritive necesare pentru a plăti aceea energie, medicamentele de tiroida ar putea contribui semnificativ .

8. Ei nu se doza cu CALCIU.

Astăzi tot mai multi oameni consuma mult prea mult calciu (a se citi: suplimente de calciu, alimente calciu fortificate, inghetata, pizza) în raport cu potasiul din fructe și legume.

În conformitate cu Naturopathic Doctor Garrett Smith, "Raportul calciu-potasiu în ANALIZA minerală din păr ne arată cât de bine (sau completate) hormonii tiroidieni sunt capabili să funcționeze. Un raport ridicat = funcția inferioară, nivelurile scăzute de potasiu ar conduce acest raport catre nivel mare, ducand la agravarea simptomelor de tip tiroidian. S-ar putea spune că, într-adevăr, nivelul ridicat de potasiu face ca hormonii tiroidieni sa lucreze chiar mai bine (eventual în exces) ... acest lucru ar putea fi văzută ca un lucru rău în cazul veganilor ... consumul excesiv de potasiu face sa accelereze funcţia propriilor hormoni tiroidieni "prea mult (în combinație cu atrofia musculară din cauza lipsei de proteine ​​dietetice)."

NU ESTE O CONDAMNARE PE VIAȚĂ, SUNT OBICEIURILE TALE

Problemele cu glanda tiroidă (în special hipotiroidismul) sunt de multe ori o consecinta a dietei și stil de viață. Adoptă un plan de nutriție, care vă oferă suficient e alimente și calorii pentru a sprijini metabolismul și producerea de energie celulară a corpului inainte de a sari pe o soluție de prescripție pentru hipotiroidismul tau.

Sursa butternutrition.com

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2012 by  TIROIDA ROMANIA - Proudly created with Wix.com 

Toate informațiile din acest site aparțin Tiroida Romania. Toate drepturile rezervate.

Articolele NU pot fi preluate decât dacă se respecta condiția de a preciza sursa, cu link conform Legii Dreptului de Autor.

Toate articolele din site sunt cu titlu informativ și nu trebuie tratate precum substitut al sfaturilor medicului de specialitate sau al orcarei alte forme de intervenție medicala profesionala. © 2012