De unde încep cu Hashimoto?

( valabil pentru oricare altă boală autoimuna - Tiroida Romania)

Am descoperit că Hashimoto este mai mult decât boala Tiroidei. Majoritatea pacienților cu Hashimoto și hipotiroidism au reflux de acid gastric, deficiențe nutriționale, anemie, intestin permeabil, alergii alimentare și insuficiență suprarenală. Simptomele de insuficiență digestie/absorbție, anxietate, oboseala cronica si alergii de mediu chimic pot apărea, de asemenea. Hashimoto este o afecțiune complicata cu multe straturi care trebuie să fie descoperita. In timp ce medicina convenționala se uita doar la fiecare sistem din organism ca o categorie separată și este preocupată numai de capacitatea Tiroidei de a produce hormoni tiroidieni, Hashimoto este mai mult decat hipotiroidism. Mi-a luat 4 ani pentru a descoperi intervențiile stilului de viață pentru Hashimoto și hipotiroidism.

》CUM GĂSIȚI cauza principala la starea dvs? Vei începe cu cele mai simple modificări, prin eliminarea declanșatoarilor, urmată de repararea altor sisteme pentru a restabili echilibrul, permițând corpului să se refacă. Te vei întreba, în primul rând, de ce sistemul imunitar este dezechilibrat și vă va spune cum se simtă mai bine în cele din urmă, pentru a reduce anticorpii tiroidieni și chiar starea dvs. sa intre în Remisie. Va trebui să vă creați propriul calendar de sănătate. Priveşte cât mai in urmă la istoricul dvs. de sănătate, cât vă puteți aminti. Uitați-vă la infecțiile, perioadele de stres sever, utilizarea de medicamente (in special antibiotice, antiacidele și contraceptive orale), accidentele și expunerea la toxine. Acestea sunt evenimente care au contribuit la boala Hashimoto. Odată ce ați făcut acest lucru, veți ști ce tipuri de modificări trebuie să puneți în aplicare pentru a te simti mai bine.

Șase pași pentru a rupe cercul vicios în Hashimoto ● Etapa 1: Diagnosticul Corect Obtinerea dreptului la un diagnostic este primul pas pentru a vă primi viața înapoi. Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți diagnosticul și implicațiile asociate cu tiroidita autoimună, astfel încât să puteți fi împuternicit să luptați cât mai eficient. ● Etapa 2: Managementul medicatiei Hormoni tiroidieni afecteaza fiecare organ, țesut și celulă din organism. Gestionarea adecvată a medicamentelor de tiroidă vă va permite să recuperați efectele hipotiroidismului, oferindu-vă energia, vitalitatea și sprijinul pentru a continua să lucrați la optimizarea sănătății dumneavoastră. ● Etapa 3: Farmacologia alimentară Optimizarea sănătății începe cu alimentele. Gânditi-vă ce alimente vă hrănesc și care sunt cele care vă cauzează foarte mult rău..este lucrul cel mai important de aflat în călătoria dumneavoastră către sănătate. ● Etapa 4: Echilibrul Suprarenal Suprarenalele sunt glandele care secreta hormonii de stres. Stresul excesiv opreste capacitatea organismului de a se vindeca si face ravagii în organism. Când veți echilibra suprarenalele, organismul dvs. te va răsplăti. ● Etapa 5: Vindecarea digestivă Intestinului este Casa sistemului imunitar. Atunci când se va vindeca și echilibra funcția intestinului si sistemul imunitar se recupereaza. Hipocrate a spus: "Toate boala incepe in intestin". ● Etapa 6: Eliminarea Toxinelor Toxinele pot declansa boli autoimune. Reducerea toxică din organism permite acestuia să se vindece.

SCHIMBAREA SI PUNERE ÎN APLICARE Știind ceea ce trebuie să faceți este o piesă importantă a puzzle-ului, punerea în aplicare este încă o altă piesă. Uneori, lucrurile sunt copleșitoare, atunci când o multitudine de sisteme par a fi rupte. "Nu era sigur ce ar fi trebuit să fac atunci când am început călătoria mea spre sănătate și am intâlnit aceleași întrebări ca mulți dintre voi ... "Deci, atât de multe modificări de făcut şi atât de multe simptome, de unde să încep?". Linisteste-te !. Acesta este un maraton nu o cursă. Probabil ți-a luat mulți ani pentru a ajunge la starea de sănătate actuală și vă va lua ceva timp pentru a îndrepta organismul. Recent am aflat că nutritionisti va vor spune că nu se poate , sau se poate in functie de ce au studiat, cautați persoane care se ocup de autoimunitate.. Intervențiile stilul de viata dau rezultate, dar nu la fel de repede ca și hormonii de inlocuire. De aceea recomand intotdeauna optimizarea medicamentelor dvs., ca prim pas, după obținerea unui diagnostic corect. După multe încercări și erori, am constatat că această ordine particulară funcționează cel mai bine pentru a obține rezultate. De exemplu, unii oameni au fost atrași de dezintoxicare ca prim pas, deoarece aceştia au mai multe simptome de toxicitate în organism, cu toate acestea, atunci când funcția lor intestinală este afectata căile lor de detoxifiere nu vor funcționa la fel de bine. De multe ori descoperim că îndreptarea dietei va scuti multe dintre simptomele toxice. Astfel, în ceea ce privește schimbarea stilului de viață, începe cu alimente. Știu că pare infricosator, dar dați-vă o șansă.

Vă doresc mult succes în călătoria spre vindecare! - Dr. Izabella Wentz

Sursa : thyroidpharmacist.com

Echipa Tiroida Romania

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2012 by  TIROIDA ROMANIA - Proudly created with Wix.com 

Toate informațiile din acest site aparțin Tiroida Romania. Toate drepturile rezervate.

Articolele NU pot fi preluate decât dacă se respecta condiția de a preciza sursa, cu link conform Legii Dreptului de Autor.

Toate articolele din site sunt cu titlu informativ și nu trebuie tratate precum substitut al sfaturilor medicului de specialitate sau al orcarei alte forme de intervenție medicala profesionala. © 2012