© 2012 by  TIROIDA ROMANIA - Proudly created with Wix.com 

Toate informațiile din acest site aparțin Tiroida Romania. Toate drepturile rezervate.  Articolele NU pot fi preluate decât dacă se respecta condiția de a preciza sursa, cu link conform Legii Dreptului de Autor. Toate articolele din site sunt cu titlu informativ și nu trebuie tratate precum substitut al sfaturilor medicului de specialitate sau al orcarei alte forme de intervenție medicala profesionala. © 2012

Cum se dizolvă Nodulii..natural

25 Jul 2016

 

Nodulii sunt mici chisturi care se formează la Tiroida, la sâni, în articulații sau pe corzile vocale, precum și în alte zone. De multe ori benigne, acestea sunt fluide, ca niste saci mici, dar care pot fi inestetice si inconfortabile. In timp ce intervenția chirurgicală sau medicatia poate fi necesară pentru noduli maligni, cei fluizi se pot reduce/ dizolva prin mai multe mijloace naturale. Tot ceea ce trebuie să faci, potrivit multor naturo-homeopati este de a reduce substanțele chimice nesănătoase, ce provoacă ca acesti noduli să se formeze în primul rând. Glanda tiroida poate dezvolta noduli din cauza sănătății precare sau deficiențelor. 
》Pasul 1
Elimina din dieta, orice contribuie la sănătatea precară și formarea de noduli. Ar trebui să fie evitate alimentele grase și saturate; acestea contribuie la producerea de "flegma", care se poate acumula oriunde in organism si formeaza noduli, spune Subhuti Dharmananda, Ph.D., director al Institutului de Medicina tradițională din Oregon. Evitați să consumați alcool, cafeina sau medicamente pe care nu le aveți prescrise. Evitand cofeina este recomandat mai ales dacă aveți noduli de san.
》Pasul 2
Creșterea cantității de fructe citrice. Lămâile, limes, portocalele și alte surse citrice și vitamina C, ajuta la reducerea nodulilor și vă menține sănătatea . Suplimentati (mai mult decât numărul recomandat de zi cu zi) pot fi sub formă de suc, dacă nu doriți să mâncați fructe întregi.
》Etapa 3
Creșterea aportul de iod dacă aveți noduli tiroidieni. Iodul se gaseste in alimente, cum ar fi algele, iaurtul scăzut in grăsimi, lapte de vacă cu 2 %; cantități mai mici de iod se găsesc în ouă și căpșuni. Iodul este esențial pentru păstrarea glandei tiroide pe drumul cel bun și funcționarea corecta și dizolvarea noduli care se formeaza in timp.
》Etapa 4
Ia zilnic un supliment pe bază de plante, care să vizeze în mod specific reducerea și eliminarea nodulilor. Medicamentele pe bază de plante, cum ar fi " Dissolve" from People Healer folosesc ingrediente naturale și tinta acestora este dizolvarea nodulilor in timp. Urmați toate instrucțiunile atunci când se iau un supliment pe bază de plante pentru rezultate maxime.
》Etapa 5
Evita orice comportament care agravează noduli. Nodulii care se formează lângă articulații pot afecta cauzând umflare și durere. Noduli pe corzile vocale vor crește mai rău dacă se țipa, se cântă sau se vorbește cu voce tare perioade lungi de timp .
Sugestii:
Introdu mișcarea zilnica la dieta ta. Exercitarea nu vizează în mod specific eliminarea nodulilor, dar ajută organismul dvs. să se repare și să păstreze drumul bun, într-un mod general, mai ales la arderea grasimilor si pastrarea tuturor sistemelor de operare fără probleme.
Evita stresul cât mai mult posibil. Stresul si emoțiile negative pot face mai rău nodulilor.
Mergi întotdeauna la medic atunci când depistați noduli de orice fel. Trebuie să fiți siguri că nodulii nu sunt cancerosi și discuta despre un posibil plan de tratament.
Apelați la Scintigrafie, o metoda revoluționară ce vă oferă un răspuns sigur fără sa va operați.

Articol tradus de Tiroida Romania de pe eHow.com

© 1999-2016 Demand Media, Inc.

Please reload

Featured Posts

NOUA MEDICINĂ: Legatura Creier- Boala

March 9, 2018

1/2
Please reload

Recent Posts

October 23, 2019

September 25, 2019

Please reload

Archive