Cum se dizolvă Nodulii..natural


Nodulii sunt mici chisturi care se formează la Tiroida, sâni, articulații, pe corzile vocale, precum și în alte zone. De multe ori benigne, acestea sunt fluide, ca niste saci mici, dar care pot fi inestetic si inconfortabil. In timp ce intervenția chirurgicală sau medicatia poate fi necesară pentru noduli maligni, cei fluizi se pot reduce/ dizolva prin mai multe mijloace naturale. Tot ceea ce trebuie să faci, potrivit multor naturo-homeopati este de a reduce substanțele chimice nesănătoase, ce provoacă ca acești noduli să se formeze în primul rând. Glanda tiroida poate dezvolta noduli din cauza sănătății precare sau a deficiențelor. 》Pasul 1 Elimina din dieta, orice contribuie la sănătatea precară și formarea de noduli. Ar trebui să fie evitate alimentele cu gluten, zaharul, lactatele, unt, alimentele grase și saturate; prajite acestea contribuie la producerea de "flegma"/ mucus, care se poate acumula oriunde in organism si formeaza noduli, spune Subhuti Dharmananda, Ph.D., director al Institutului de Medicina tradițională din Oregon. Evitați să consumați alcool, cafeina sau medicamente pe care nu le aveți prescrise. Evitand cofeina este recomandat mai ales dacă aveți noduli la san. 》Pasul 2 Creșterea cantității de fructe citrice. Lămâile, limes, portocalele și alte surse citrice și vitamina C, ajuta la reducerea nodulilor și vă menține sănătatea. Suplimentați (mai mult decât numărul recomandat zi de zi) pot fi sub formă de suc, pulberi organice, dacă nu doriți să mâncați fructe întregi. 》Pasul 3 Creșterea aportului de iod dacă aveți noduli tiroidieni. Iodul se găsește in alimente, cum ar fi algele, spirulina, chlorela, cantități mai mici de iod se găsesc în ouă și căpșuni. Iodul este esențial pentru păstrarea glandei tiroide pe drumul cel bun și funcționarea corecta și dizolvarea nodulilor care se formeaza in timp. 》Pasul 4 Ia zilnic un supliment pe bază de plante, care să vizeze în mod specific reducerea și eliminarea nodulilor Argila betonita, Apple Cider vinegar with mother (otet cidru de mere cu mother). Medicamentele pe bază de plante, cum ar fi "H Factor Dissolve TN" from PeopleHealer.com folosesc ingrediente naturale ca, Herba Sargassi, Fructus Forythhiae, Sargasum, Ginseng și ținta acestora este dizolvarea nodulilor in timp. Urmați toate instrucțiunile atunci când se iau un supliment pe bază de plante pentru rezultate maxime. 》Pasul 5 Evita orice comportament care agravează noduli. Nodulii care se formează lângă articulații pot afecta cauzând umflare și durere. Noduli pe corzile vocale vor crește mai rău dacă se țipa, se cântă sau se vorbește cu voce tare perioade lungi de timp .

Sugestii: Introdu mișcarea zilnica la dieta ta. Exercitiile nu vizează în mod specific eliminarea nodulilor, dar ajută organismul dvs. să se repare și să păstreze drumul bun, într-un mod general, mai ales la arderea grasimilor si pastrarea tuturor sistemelor de operare fără probleme. Evita stresul cât mai mult posibil. Stresul si emoțiile negative pot face mai rău nodulilor. Mergi întotdeauna la medic atunci când depistați noduli de orice fel. Trebuie să fiți siguri că nodulii nu sunt cancerosi și discuta despre un posibil plan de tratament. Apelați la Scintigrafie, o metoda revoluționară ce vă oferă un răspuns sigur fără sa va operați.

Articol tradus de Tiroida Romania de pe eHow.com

© 1999-2016 Demand Media, Inc.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2012 by  TIROIDA ROMANIA - Proudly created with Wix.com 

Toate informațiile din acest site aparțin Tiroida Romania. Toate drepturile rezervate.

Articolele NU pot fi preluate decât dacă se respecta condiția de a preciza sursa, cu link conform Legii Dreptului de Autor.

Toate articolele din site sunt cu titlu informativ și nu trebuie tratate precum substitut al sfaturilor medicului de specialitate sau al orcarei alte forme de intervenție medicala profesionala. © 2012