Tiroida Nataliei

"Acum că au trecut câteva luni de când am început să iau Nature-Throid, m-am gândit că sunt datoare cu un feedback. It's the least I can do, având în vedere cât de recunoscătoare sunt pentru ca m-ai ajutat să găsesc NDT-ul. Mi-a schimbat viața si mă simt incredibil. As îndrăzni să spun ca mă simt aproape la fel de bine ca înainte de a descoperi ca am Hipotiroidism și de a începe sa iau Euthyrox conform prescriptiiilor. Din kg acumulate, am dat jos 11 (mai am inca 9, dar e pentru prima dată când sunt pe drumul cel bun si totul s-a întâmplat in 3 luni!!!). Mă simt mult mai puțin obosită, am reintrat in ritm cu alergările, bicicleta și înotul și am cu totul altă energie pe parcursul zilei. NatureThroid mi-a schimbat aproape fiecare aspect al vieții in bine. Nu a fost totul dintr-o dată. In săptămânile în care am făcut conversia treptat de la Euthyrox la NatureThroid m-am simțit inițial mai rău. Când am ajuns însă la echivalentul dozei pe care o luam de hormon sintetic, a fost ca si cum aș fi atins ceva, un punct magic în care s-a schimbat totul. Nu am cuvinte sa îți mulțumesc pentru că m-ai ajutat sa găsesc NDT. Mulțumesc, Mulțumesc, mulțumesc ! Natalia"

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2012 by  TIROIDA ROMANIA - Proudly created with Wix.com 

Toate informațiile din acest site aparțin Tiroida Romania. Toate drepturile rezervate.

Articolele NU pot fi preluate decât dacă se respecta condiția de a preciza sursa, cu link conform Legii Dreptului de Autor.

Toate articolele din site sunt cu titlu informativ și nu trebuie tratate precum substitut al sfaturilor medicului de specialitate sau al orcarei alte forme de intervenție medicala profesionala. © 2012