Oboseala Suprarenalelor


Cum pot identifica o slăbiciune a glandelor suprarenale?

În acest caz este evidenţiat un mod specific de temperatură prezentat de o persoană care prezintă o oboseală a glandelor suprarenale, această afecţiune fiind tratată cu măsuri corespunzătoare pentru a susţine funcţia glandelor suprarenale.

Explicaţia temperaturilor:

A: Temperatură cu variaţii intense:

Oboseala glandelor suprarenale. Temperaturile prezintă diferenţe semnificative şi tendinţa de creştere în caz de vreme rece şi de scădere în caz de vreme caldă, conform informaţiilor oferite de dr. Rind.

B: Temperatura devine mai stabilă:

Temperatura prezintă variaţii mai reduse ca urmare a procesului incipient de susţinere a glandelor suprarenale, (500-1000 mg vitamina B5, hidrocortizon etc.).

C: Temperatură scăzută, însă stabilă:

Temperatura atinge un nivel stabil numai după o anumită perioadă de timp (aproximativ 1-2 săptămâni), fiind însă încă prea scăzută, de exemplu de numai aproximativ 36,5 – 36,6 C.

D: Temperatura se menţine stabilă şi creşte

După o anumită perioadă în care temperatura se menţine la un nivel stabil, urmează faza ulterioară de ameliorare printr-o creştere treptată a temperaturii medii.

E: Valorile constante ale temperaturii de aproximativ 37 de grade

În măsura în care procesul de susţinere a glandelor suprarenale funcţionează corespunzător, conform experienţei, fazele A-D pot dura de la 1 săptămână până la mai multe luni, ceea ce diferă în funcţie de persoană.

În cazul anumitor persoane, fazele individuale pot prezenta de fiecare dată aceeaşi durată. În cazul altor persoane se constată un amestec între mai multe faze. De exemplu: faza A şi faza D se întrepătrund, însă fără a parcurge faza B şi C.

Dr. Rind afirmă că ar fi văzut deja persoane care trec direct de la faza A la faza E.

Durata pentru trecerea de la faza A la faza E poate fi în cel mai bun caz de numai 1-2 săptămâni. Dar pot fi necesare în acest scop şi până la 2-3 luni, în sensul susţinut de dr. Rind.

În situaţia în care oboseala glandelor suprarenale este deosebit de intensă, ceea ce înseamnă că durează mai multă vreme, este posibil ca anumite faze individuale să dureze mai mult, iar faza E să prezinte tendinţa unei anumite incertitudini.

Dr. Rind afirmă de asemenea că, în situaţia în care nu se poate constata un progres după 2-3 luni, ar putea exista şi alte motive care ar necesita examinate în acest context.

Despre autor :

Dr. Bruce Rind - medic practician din SUA, a preluat “testul de temperatură Barnes” şi a descris acest test de temperatură într-o formă uşor modificată.

Dr. Rind oferă pe pagina sa de internet informaţii cu privire la modalitatea în care, în baza temperaturii, poate fi evaluată activitatea glandelor sale suprarenale.

Sursa : Tanja Sage pentru "http://natuerliche-schilddruesenhormone.com/RO/"

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2012 by  TIROIDA ROMANIA - Proudly created with Wix.com 

Toate informațiile din acest site aparțin Tiroida Romania. Toate drepturile rezervate.

Articolele NU pot fi preluate decât dacă se respecta condiția de a preciza sursa, cu link conform Legii Dreptului de Autor.

Toate articolele din site sunt cu titlu informativ și nu trebuie tratate precum substitut al sfaturilor medicului de specialitate sau al orcarei alte forme de intervenție medicala profesionala. © 2012