Cum să ne tratăm de paraziții?

Paraziți sunt organisme vii care trăiesc într-un organism gazdă. Paraziții se vor hrăni cu substanțele nutritive ale gazdei și astfel vor deteriora organismul și pot apărea bolii autoimune. Paraziții sunt în diferite forme și în număr foarte mare. Cel mai adesea trăiesc în intestinele umane, de aici și Intestin Permeabil. 

Cum curățați sistemul de paraziți.

Paraziți intră în corpul uman prin aerul pe care îl respirăm, alimentele pe care le consumăm și apa pe care o bem. În țările din lumea a treia, cea mai obișnuită modalitate de a trata paraziții este apa contaminată. Oricine călătorește într-o țară străină trebuie să fie atent să primească și să consume doar apă curată, îmbuteliată. Igiena precară aduce paraziții cei mai obișnuiți la oameni. Paraziți sunt transmiși prin produsele din carne de porc, crustacee, precum și alimente și apă contaminată. Există mii de tipuri diferite de paraziți care sunt obișnuiți oamenilor. Protozoanii constă într-o singură celulă și se înmulțesc în număr mare în intestinul uman. Paraziții protozoic cei mai comuni sunt: Giardia, Neospora, Amoeba, Toxoplasmoza, Cryptosporidium și Sarcocystis. O altă formă de parazit este viermele intestinal helimitic. Aceasta include: Banda, Pinworms, Hookworm, Trichinae și multe altele. Mulți oameni când se curăță de un parazit o pot vedea în scaunele lor, deoarece aceștia pot fi expulzați din corp. Paraziții sunt extrem de puternici și se propagă rapid. Unele dintre cele mai comune simptome asociate cu paraziții intestinali includ: diareea, gazele, balonarea, simptome asemănătoare gripei, greață, erupții cutanate (acnee, psorizis, dermatite, etc) dureri articulare, oboseala cronică și sinuzită cronică. 

Distrugeți paraziții din corpul vostru

Paraziți iubesc zahărul și tot ceea ce este dulce. Prin urmare, cel mai bun mod de a elimina dăunătorii este utilizarea "postului" sănătos și curățarea acestora, eliminând în același timp zahărul și cerealele din dieta dvs. Multe plante și alimente acționează ca factor foarte puternic și antiparazitar:  

 》Uleiul din nucă de cocos extra virgin este încărcat cu trigliceride cu lanț mediu, care sporesc sistemul imunitar în lupta împotriva agenților patogeni.

 》Usturoiul și ceapa, oferă sulf, aminoacizi care sunt anti-parazitare. Șase linguri de ulei de nucă de cocos extra virgin cu un întreg cățel de usturoi și o ceapă mare roșie, se poate consuma zilnic pentru a ajuta la antiparazitare.  》Oregano și în special uleiul esențial de oregano este antiparazitar. Utilizați două până la trei picături de ulei de oregano cu suc proaspăt de lămâie și beți de trei ori pe zi (dimineața).  》Ghimbirul este la fel de bun, pelinul, nucul negru, de asemenea, utilizat în mod obișnuit în condiții de repaus anti-parazitar cu Kombucha, chefir de nucă de cocos, oțet de mere, etc sunt instrumente puternice pentru a ajuta la distrugerea paraziților. Vă recomandăm o dietă cu conținut scăzut în calorii de trei până la 21 de zile , apă și suc de lămâie proaspătă. Suplimentele probiotice sunt recomandate pentru a ajuta la distrugerea paraziților. După perioada de curățare, hrănirea cu varză murată, produse fermentate și legume ar trebui folosite din abundență. Aceste alimente sunt surse bogate de L-glutamină (un aminoacid care ajută la reconstrucția intestinului). Aceste alimente fermentate conțin, de asemenea tulpini foarte puternice de bacterii bune, acizi organici și enzime care acționează pentru a menține dăunătorilor departe de corp. Sursă : http://www.bioathens.com/ta-parasita-sto-soma-sas/

naturalnews.com, maximizedliving.com, drjockers.com 

Traducere: Echipa Tiroida România 🇷🇴

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2012 by  TIROIDA ROMANIA - Proudly created with Wix.com 

Toate informațiile din acest site aparțin Tiroida Romania. Toate drepturile rezervate.

Articolele NU pot fi preluate decât dacă se respecta condiția de a preciza sursa, cu link conform Legii Dreptului de Autor.

Toate articolele din site sunt cu titlu informativ și nu trebuie tratate precum substitut al sfaturilor medicului de specialitate sau al orcarei alte forme de intervenție medicala profesionala. © 2012