© 2012 by  TIROIDA ROMANIA - Proudly created with Wix.com 

Toate informațiile din acest site aparțin Tiroida Romania. Toate drepturile rezervate.  Articolele NU pot fi preluate decât dacă se respecta condiția de a preciza sursa, cu link conform Legii Dreptului de Autor. Toate articolele din site sunt cu titlu informativ și nu trebuie tratate precum substitut al sfaturilor medicului de specialitate sau al orcarei alte forme de intervenție medicala profesionala. © 2012

6 Faze ale Protocolului Autoimun

30 Oct 2017

|Tiroida Romania

 

Ca și când AIP nu era destul de greu.

NORMALITATE
Ați auzit de AIP și vă gândiți: Să nu mănanci pizza? Ești nebun! Chiar nu aș putea funcționa fără brânză și nu intenționez să renunț la ea în niciun moment, curând.

CURIOS
Începeți să realizați, de cele mai multe ori, că vă simțiți bolnavi sau obosiți. Antrenamentele vă epuizează. Vă simțiți obosiți după masa de prânz și cam tot timpul. Citiți mai multe despre AIP și gândiți: Hm. Ce aș putea să mănânc să nu mă mai facă să mă simt nașpa? Poate mă voi gândi la asta.

PRACTICĂ
Începeți să citiți etichetele și încercați să evitați grâul. Când vă întreabă prietenii și familia, răspundeți: Da, sunt fără gluten. Adică, încerc evit asta. Mă simt mai bine când nu mănânc mult.

CONSECINŢĂ
Corpul tău se obișnuiește cu reducerea glutenului, a soiei și a lactatelor și începe să se vindece. Câteva săptămâni în acest proces, vă gândiți să consumați o pizza (da, o întreagă pizza) dar după, picioarele dvs. se umflă dincolo de recunoaștere. Sunteți în ceață câteva zile. Îți dai seama că e ceva de la asta.

DEPRESIA
Acceptați complet AIP fără nici o înșelăciune. Dintr-o dată lumea este plină de reclame la pâine, lapte și zaharoase. Prietenii tăi încearcă să te înveselească, dar tu: Nu înțelegi. Nu mai e nimic delicios pe care îl poti obține de la Starbucks. Și dacă sunteți pe AIP, vă veți plânge mai mult (nuci, ouă, ciocolată). Din punctul tău, se pare că viața nu mai merită să fie trăită.

ACCEPTARE
Când ești foarte trist, mănânci șuncă. Construiești încet un arsenal de rețete goale și nu ești niciodată prea departe de niște carne de vită. Crezi că: Știi, voi trăi fără pâine atât de mult, pariez că nu voi mai pierde și alte lucruri după un timp. Pot sa fac asta.

EVANGHELIZAREA
La câteva săptămâni de AIP, energia ta își revine. Vă simțiți plini tot timpul, energia este curată și constantă și nu vă puteți imagina că trăiți altfel. Și acum, când ești în public, tot ce poți să crezi este că bei sifon? Pâinea asta albă? Ești nebun!

DACĂ AȚI TRECUT ÎN PROTOCOLUL AIP, CARE A FOST CEA MAI DIFICILĂ PARTE PENTRU DVS.? 

 

Sursa: Autoimmune Wellness 

Traducere: Echipa Tiroida România 🇷🇴

Tags:

Please reload

Featured Posts

NOUA MEDICINĂ: Legatura Creier- Boala

March 9, 2018

1/2
Please reload

Recent Posts

October 23, 2019

Please reload

Archive